Få hele historien

header-hele-historien

Historien om The Konjac Sponge Co.


På baggrund af de gode salgsresultater med rensesvampe fra The Konjac Sponge Co. oplever vi en stigende interesse for – og deraf gode spørgsmål om – Konjac Portrait shoot 009sortimentet fra de danske forbrugere. Det er vi glade for, og vi stiller os altid til rådighed for at svare så uddybende som muligt.

Derfor har vi lavet et interview med Michele Riley, der er grundlægger af virksomheden og kvinden bag introduktionen af konjac-svampe i Europa.

Ved at læse historien får du:

 • Et godt indblik i successen bag The Konjac Sponge Co.
 • En god forståelse af et unikt produkt i høj kvalitet
 • Mulighed for at svare fyldestgørende på alle dine kunders spørgsmål om firmaet bag fremover

Sensitiv hud – og hårdt arbejde

Konjac Portrait shoot 114Bag successen med The Konjac Sponge Co. ligger mange års hårdt arbejde. Grundlægger Michele Riley introducerer de naturlige rensesvampe i Europa i 2011, hvor hun arbejder dag og nat på at udbrede kendskabet til produkterne, der giver hurtige resultater til især den sensitive hud. I dag er der forhandlere i 42 lande over hele verden.

Med en professionel baggrund inden for distribution af økologiske og naturlige produkter til babyer og yderst sensitiv hud finder briten Michele Riley på et tidspunkt en naturlig svamp produceret af konjac-planten. Den kommer fra Japan, og hun bliver fascineret af dens egenskaber og beslutter sig for at udvikle en svamp, der passer til det europæiske marked.


– Min hud reagerer på de fleste kosmetikprodukter, og jeg har derfor altid været ekstra opmærksom på at holde den helt naturlig og ikke tilføre kemikalier. Derfor var det en øjenåbner for mig at finde en effektiv rensesvamp baseret på 100% naturlige ingredienser. Jeg udviklede svampen og introducerede den på det europæiske marked i 2011, hvor den på det tidspunkt var helt ukendt. I dag sælger vi gennem forhandlere i hele verden
, siger Michele Riley, grundlægger og ejer af The Konjac Sponge Co.


Passion og hårdt arbejde

Michele Riley arbejder i starten med opbygning af The Konjac Sponge Co. sideløbende med to andre job. Det tager tid at finde den bedste producent, udvikle spændende emballager og finansiere hele forløbet, men det er det hele værd.

Jeg har altid troet på, at passion er nøglen til al slags succes. Arbejdet med opbygningen af The Konjac Sponge Co. var hårdt, men yderst givende. Alt det, jeg tjente, også gennem mine andre job, blev brugt til at købe flere svampe. Den dag i dag handler det for mig stadig om at dele det, jeg er passioneret omkring, og jeg elsker virkelig at se folks ansigter, når de rører ved en af mine svampe første gang, eller når de er begejstrede for resultaterne. Det bliver jeg aldrig træt af,siger Michele Riley.

KS billedeFremtiden byder på
I dag findes andre producenter af konjac-svampe på det europæiske marked. Sådan vil det altid være i kølvandet på en succes. Det bekymrer dog ikke grundlæggeren, da forskellene på de originale svampe og de efterfølgende er nemme at identificere.


– Alle, der har prøvet at sammenligne vores svampe med andre, kan nemt både se og mærke forskellene. Teksturen er anderledes, og ingen kan kopiere vores unikke og patenterede produktionsformel og –metode. Desuden udvider vi løbende vores sortiment og emballager og er altid et skridt foran. The Konjac Sponge Co. er førende inden for innovation af nye produkter, vi har vundet mange priser og er vegan- og cruelty free certificeret – og så tilbyder vi en ekstraordinær god support til alle vores forhandlere
, siger Michele Riley.

The Konjac Sponge Co. modtager hver dag mindst fem ansøgninger fra forhandlere over hele verden, der gerne vil føre virksomhedens rensesvampe. De bliver nøje udvalgt i forhold til det koncept, Michele Riley har bygget The Konjac Sponge Co. på.


oversigt

Fakta:

 • De originale svampe fra The Konjac Sponge Co. produceres i Sydkorea, hvor de bedste råvarer findes. Fabrikken tilbyder desuden gode forhold for de ansatte, hvilket er afgørende for grundlæggeren Michele Riley.
 • Svampene bliver i dag solgt i 42 lande over hele jorden, inklusiv Australien, Asien, Rusland og Dubai.
 • Certificeringer:
  • Vegan
  • Cruelty Free
 • Har vundet 8 awards worldwide – og flere er på vej
 • Patenteret og unik formel
 • Nøje udvalgt distributionsnet

 

About p1x3lba5a0m1n